Evenemang


Bjäre blir vackrare och vackrare för var dag vi bor här. Alltid hittar vi nya stigar att cykla, nya kullar att vandra, fler vikar att uppleva. Vi brinner för Bjäre och vill att så många som möjligt ska få möjlighet att komma hit och upptäcka den vackra naturen och alla de smultronställen som finns här.
  •  "Smaka på Bjäre", en cykel och smak upplevelse. Cykla längs slingriga vägar mellan några utvalda producenter och fylla din mage och cykelkorg  med godsaker längs vägen.
  • Torekov swimrun, våga utmana dig själv tillsammans med en partner till en mer fysisk utmaning, en swimrun-tävling längs med Bjärekusten. Hallandsåsens dramatiska klippor, som stupar brant ner i Kattegatt,  gamla samfäladsmarker, kullerstensgränder och sandstränder. 
Ett bättre sätt att uppleva Bjäre kusten finns inte!

  •  Torekov open water, känn friheten och att kasta dig i vågorna vid Hallands väderö. Simma sedan tillbaks mot det idylliska fiskeläget Torekov och den välkända Morgonbryggan kanske får du sällskap av en säl eller tumlare.


...

Smaka på Bjäre

En smak och cykel upplevelse för alla dina sinnen! Cykla längs  "kostigs" slingriga vägar på idylliska Bjäre. Där du får  chansen att besöka några utvalda gårdar.

Torekov swimrun

En swimrun tävling längs Bjäres idylliska, dramatiska, charmiga, romantiska och alldeles, alldeles fantastiska kust...

Torekov open water

En öppet-vatten simtävling för er som gillar strömt vatten, stora vågor, att navigera på öppet hav och kanske simma med sälar...